2008. ápr 15.

Oldtimer Expo

írta: ogy
Oldtimer Expo

Itt is voltunk, képviseltük a klubot és a típust, szerintem hoztuk a kiállítás átlagát, talán egy picit többet is. A nagy csarnokban én picit ridegnek éreztem a hangulatot, annak ellenére, hogy nekik szőnyeg jutott, nekünk csak a porolós murva. Ők öltönyben feszengtek a fényes cipőjükben, mi proli módon kempingeztünk a sátorban, ropit majszolva.:):)

Picit hiányoltuk a hangnyomás versenyt, a meztelen airbrusholt lányokat és a Fusion babákat, de remélem jövőre ezt a hiányt orvosolják a rendezők.:):):):):):):):):):):):):):) 

A rendezvény csúcspontja vitathatatlanul az 1/100-as hajtányverseny megnyerése volt, mely után -ismeretlen okból- kacsatáncot kellett lejtenünk. Szerencsénkre ezt többen meg is örökítették, így esélytelen, hogy unokáink előtt letagadjuk eme nyilvános megaláztatásunkat.:)

Képeket csak óvatosan tudok feltenni, mert a képek egy része jelenleg nem elérhető számomra. Feltételezem, hogy számtalan -az enyémnél színesebb- beszámoló is fog készülni a közeljövőben, így senkiben nem fog hiátus keletkezni rövidségem miatt.:):)

Hétfőn voltam még bontózni, sikerült szert tenni régi légbeömlőre és kormányoszlopra. Egyik sincs túl rózsás állapotban, de menthetőek. Ha addig nem találok jobbat, akkor ezek lesznek megcsinálva.

Szólj hozzá