2008. jún 02.

Találkozók itt-ott

írta: ogy
Találkozók itt-ott

Nem sikerült a héten egyszerre egy helyen tudni a fényképezőgépet és a szabadidőt, ezért most egyben blogolok két találkozóról és pár apróságról.

Időben az első a ceglédi rendezvény, ami kispolszki,- és keleti autós találkozó és főzőverseny volt egyben, de jövőre állítólag lesz betonkeverő javító verseny is.:) Nem volt egy igazi autós találkozó, inkább hasonlított egy vidéki majálisra, de ennek ellenére nagyon jól éreztük magunkat és elég sok díjat elhoztunk. Kg-val közösen három vezetéstechnikai oklevelet kaptunk, illetve a gyorsulás első és harmadik helyezettjei is mi voltunk. Külön dicsőség, hogy pár erősebb autó is kapott.:) (Renault 9/11 1.4, 900-as Trabant és Polski, 1300-as Bogár)

Vasárnap kicseréltem Gümixin a hátsó kerékcsapágyat a jobb oldalon, mert már elég csúnya hangja volt, de sajna tróger voltam és a baloldalira már nem futotta sem kedvből, sem időből, így ezt később kell kiviteleznünk. :):) A lengyel körből zsákmányolt fehér perselynek köszönhetően véglegesen össze tudtam szerelni a koppra felújított pedálsoromat, illetve nekiálltam az üregvédés folytatásának, mert erősen úgy tűnik, hogy hozom fel a Kisautót Pestre, mert e lépés nélkül esélyem sincs, hogy valaha is összerakjam.:):) Menet közben persze elfogyott az üregvédő, mert az úgy jó. Gümixi kapott még egy alvásmosást és már hétfő is lett.

A legfrissebb esemény a 2.Volks and Roll fesztivál volt Tökölön, ami a tavalyinál kevesebb érdeklődött vonzott, de ennek a miértjére nem tudok választ adni. Rengeteg ötletes játék volt, amiken szinte mind részt is vettünk, de díjat csak egyet-egyet hoztunk el. Részemről a tolatva lufit pukkantó verseny első helyét zsebeltem be.:):)
Nem terveztük, hogy sokáig maradtunk, de végül este tízig a helyszínen voltunk, köszönhetően a japán technikáknak. Mély benyomást tett rám egy Daihatsu Charade 1.0 turboval megtett próbakör, illetve egy AE86-os Corolla, amivel sajnos már nem tudtunk menni, mert elfüstölt a főkábele.:( Persze a baj után az összes addig érdeklődő eltűnt a kocsi körül és rajtunk kívül csak egy srác segített szerelni.

EGYKERÉK!!!!!!!!!!!!

Szólj hozzá